Fókusz

Tommyboy ma már nem kockáztatná az egészségét azért, hogy néhány árnyalattal sötétebb bőre legyen

Fodor BiankaFodor Bianka

2022. június 7. 19:26

Az egykori villalakó testén több rákos bőrelváltozás is megjelent. Tommyboy közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy ismét anyajegyet kellett eltávolítani a bőréről. Kötelességének érzi, hogy felhívja rá a figyelmet, hogy egy aprócska elváltozás hatalmas problémát okozhat.

Könyves Tamást a Való Világ harmadik szériájában ismerhették meg a nézők, Tommyboy néven. 18 éve épp a villában vette észre az első bőrelváltozást a tricepszén. Akkor titokban vitték orvoshoz. 2021-ben viszont nem ő fedezte fel az újabb gyanús foltot.

Fodrászom mondta, itt fent, itt most a heg látszódik, elég keményen. Hogy itt van egy nagyon kis bibi, tényleg így mondta. 

– az egykori villalakó testén azóta több rákos bőrelváltozás is megjelent, szerencsére mindegyiket sikerült időben felismerni, majd kezelni. Tommyboy most sok sporttal és jobb táplálkozással próbál tenni az egészségéért, folyamatosan figyeli a bőrét, kontrollra jár.

Korábban párját, Bettit is rábeszélte, hogy vetesse le az egyik anyajegyét. Kislányuk, Tamara hároméves, és hasonlóan érzékeny fehér bőre van, ezért szülei óvják a naptól a kislányt, hogy véletlenül se fordulhasson vele elő az felnőtt korában, mint édesapjával.

 

#Fókusz#Bulvár#tommyboy#bőrrák

Címlapról ajánljuk