Fókusz

Frederik Von Anhalt a Gábor Zsazsa Múzeum megnyitója miatt jött Magyarországra

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2022. május 26. 20:48

Gábor Zsazsa 9. férje és egyben özvegye, Frederik Von Anhalt herceg Magyarországra utazott. Nem is akármiért, vagyis akárkiért. Ő halála után is gondoskodik egykori feleségéről. Azt mondja, tudja, hogy Zsazsa a mennyországból figyel, és nagyon büszke arra a kiállításra, ahol például az a ruhája is látható, amelyben megpofozott egy rendőrt.

Cigányzenével köszöntötték a vendégeket a Gábor Zsazsa múzeum megnyitóján. Köztudott volt, hogy a magyar származású hollywoodi világsztár odavolt a népzenéért. Gábor Zsazsa özvegye, Frederic Von Anhalt csak a ceremónia miatt repült Magyarországra. 

Gábor Zsazsa hollywoodi csillagának mását is letették a múzeum elé. Úgy tartották, hogy valaki addig nem igazi sztár, amíg nincs saját csillaga a Hollywood Boulevard-on. Zsazsának ez megadatott. Sőt, őt tartották a világ első celebjének, és volt egy időszak, amikor ő volt a legtöbbet fotózott híresség a film fővárosában.

Élete a csillogáson túl botrányoktól sem volt mentes: 1989-ben lejárt forgalmi engedélyű Rolls-Royce-át vezette érvényes jogosítvány nélkül, az anyósülésen pedig egy üveg alkohol volt. Amikor kiszállították a kocsiból, pofon vágta az intézkedő rendőrt, mert úgy gondolta, neki volt igaza. Az a ruha, amit ekkor viselt, mostantól szintén a múzeum egyik állandó darabja lett. 

#Fókusz#Bulvár#gábor zsazsa#múzeum#frederic von anhalt#rtl

Címlapról ajánljuk