Fókusz

Király Linda, Sáfrány Emese, Iszak Eszter – nem csak Szabó Zsófiék szakítottak az eljegyzésük után

Süle LászlóSüle László

2022. május 20. 20:01

„Felbontottuk az eljegyzésünket” – így fogalmazta meg a szakítását Szabó Zsófi és Shane Tusup a közösségi oldalaikon nagyjából egyszerre megjelentetett bejegyzéseikben. Azonban nem csak ők, számos más híresség is szakított nem sokkal az eljegyzésük után. 

A Reggeli műsorvezetője és az amerikai származású edző 2022.02.22-én, 22 óra 22 perckor jegyezték el egymást a Monte Carloban. Zsófi és Shane csak tavaly ősszel jöttek össze, így ez a lánykérés kifejezetten gyors tempóra utal. Sajnos, amilyen gyorsan jött az eljegyzés, olyan gyorsan érkezett a felbontása is.

„Egy nő is tud nagyon független lenni, egzisztenciálisan is önálló lenni, és éppen ezért sokkal könnyebben és szabadabban hozhat egy olyan döntést, hogy ha nem érzi megfelelőnek, stabilnak, biztonságosnak azt a kapcsolatot, akkor még annak ellenére is, hogy ez egy kudarcélménnyel fog párosulni, vagy netalán tán ezt valamilyen formában, kellemetlen, de tálalni kell a környezetünknek, de inkább megtehetjük azt, hogy kilépünk ebből a kapcsolatból” – mondta az esetről a Fókusznak Bánitzky Katalin, párkapcsolati szakértő.

Azonban nem Zsófi és Shane az egyetlen ismert pár, akik a nagy nap előtt bontották fel eljegyzésüket. A szakítás másnapján az nlc.hu cikke nem kevesebb, mint nyolc párost sorolt fel, köztük többek között Kárpáti Rebekával, Iszak Eszterrel vagy éppen Király Lindával. Különösen Linda esete volt rendkívüli, hiszen hét évig járt jegyben párjával.

Ez a kapcsolat ez tényleg átalakult egy barátságba. Szóval már nagyjából olyanok voltunk, amikor együtt voltunk, és nem távol egymástól, mint szobatársak, meg mint, haverok – mondta még 2009-ben a Fókusznak Király Linda.

Igencsak viharos volt Korsós Judit, azaz Lola és a zenész Czoller Bence kapcsolata. Előbb eljegyezték egymást, majd lefújták az esküvőt. Aztán újra összejöttek, majd nem sokkal később ismét szakítottak. 

Az elmúlt években a Fókuszban beszámoltak a légtornász Sáfrány Emese és a labdarúgó Hornyák Ádám eljegyzéséről, a közös gyermekáldásukról és a szakításukról is.  Az esküvőjükről azonban nem. A focista félt az elköteleződéstől, ami miatt egyébként rengeteg kapcsolat ér véget az eljegyzés után is.

Én azt gondolom, hogy ez összefüggésben van azzal is, hogy tényleg nagyon jól be tudjuk egyedül is rendezni önmagunk is az életünket. Akár nőről, akár férfiról beszélünk, de szingliként is tudunk teljes életet élni

– mondta a párkapcsolati szakértő, aki hozzátette, hogy emiatt sokan azt is át tudják gondolni, hogy képesek-e feladni a szabadságukat, és ha igen, akkor milyen mértékben.

Ádámék esetében még a közös gyermek sem volt biztosíték a kiteljesedéséhez, nem tudta megmenteni a kapcsolatukat. Hogy mi volt a probléma Zsófiéknál, egyelőre rejtély, ők eddig még nem nyilatkoztak szakításuk okairól. 

Mindketten túl vannak már egy váláson, most pedig egy felbontott eljegyzésen is.

Azt sem tudni jelenleg, hogy van-e visszaút Zsófiéknál. Nem az első alkalom lenne Shane Tusup esetében, hogy harcol a szerelemért. Az más kérdés, hogy amikor ezt legutóbb megtette, végül vesztesen hagyta el a pályát, azaz Hosszú Katinkával közös házasságát nem sikerült megmentenie.

#Fókusz#szabó zsófi#Bulvár#szakítás#eljegyzés#párkapcsolat#esküvő#shane tusup#hornyák ádám#sáfrány emese

Címlapról ajánljuk