Fókusz

Ezért nem áll közösen kamera elé Csuti és új szerelme

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. május 12. 19:10

Csuti manapság divatos módon, egy posztban mutatta be követőinek új kedvesét, Ginát. Ennek már öt hete, de azóta sem viszik túlzásba a közös képeket, együtt pedig még nem álltak kamera elé. Csuti tudatosan hozta meg döntését.

Tanulva és tapasztalva a múltból próbálom, próbálom megóvni minden problémától, ami esetlegesen ezzel kapcsolatban járhat. De azt is szeretném gyorsan elmondani, hogy egy másodpercig nem tartok attól, hogy ne állná meg a helyét. 

- mondta Csuti.

Érthető, hogy óvatos, hiszen nem régen ért véget 6 évig tartó kapcsolata. Tavaly decemberben robbant a hír, hogy válik, januárban pedig feleségét, Kulcsár Edinát már egy másik férfi oldalán láthattuk mosolyogni. 

Nem titkolta csalódottságát, és őszintén elmondta, mennyire megviselték a történtek. Nem okolta kizárólag Edinát, felismerte a saját felelősségét, de nem tudta, hogy mikor lesz újra elég nyitott egy új kapcsolathoz. 

A mélyponton a sport segítette át. A gyúrás mellett bokszolni kezdett. Bacskai Balázs profi ökölvívó kezei alatt vezette le a feszültséget. 

Hetente kétszer-háromszor is bokszol, amivel az unalmas súlyzós munkát dobja fel. Ma már nem az érzelmi hullámvölgy miatt húz kesztyűt. Gina mellett nemcsak a boldogságot, de a lelki stabilitást is megtalálta. 

#Fókusz#Bulvár#szabó andrás csuti#csuti#család#gyerekek#rtl#ma

Címlapról ajánljuk