Fókusz

Kulcsár Edina: Nagyon sokat sírok, most is tudnék

rtl.hurtl.hu

2022. február 1. 17:57

A korábbi szépségkirálynő, influenszer édesanya azt mondja, Csutival való házasságának végén már olyan mélyen volt lelkileg, hogy az ágyból is alig tudott kikelni. Az új szerelem, G.w.M jelentette számára a kiutat a depresszióból. A Fókusz riportjában elmondta, most az őket érő bántások fájnak neki a legjobban.    

Edina eddig szűkszavúan nyilatkozott a válásáról és új kapcsolatáról. Mint azt korábban elmondta, tisztában van vele, hogy egyeseknek úgy tűnhet hűtlen volt férjéhez, mivel férjétől való válásának híre és az új párjának bemutatása között csupán néhány nap telt el. A pletykák pedig azonnal szárnyra keltek az influenszer és a rapper viszonyával kapcsolatban, amihez Csuti is hozzátett félreérthető kijelentéseivel. Mindezzel Edina a kommentelők céltáblájává vált.  

Azt mondja, nem akar mentegetőzni, csak szeretné, hogy az ő oldalát is megértsék. 

Nagyon sokat sírok. Valószínűleg most is tudnék sírni, hogyha elengedném magamat. Vissza is kell fognom magam 

– mondta a Fókusznak Edina.

Hozzátette, most telt be nála a pohár, erőt vett magán és elhatározta, nem fogja többé elviselni, hogy csalfának, és – ahogy ő fogalmaz – gonosznak titulálják őt az emberek. Házassága utolsó hónapjaiban szerinte nem volt önmaga, életvidám természete egyre fakult, depresszióval küzdött.

„Amikor az anyukád hetente sírva hív fel, hogy Edina, csinálj magaddal valamit, nem ismerek rád, mi történik veled? Egyszerűen nem tudtam a megoldást. Aztán annyira mélyen voltam, hogy már dolgozni sem tudtam, lemondtam a dolgaimat. Volt, hogy nem tudtam kiszállni a kocsiból, mert annyira sírtam, hogy nem tudtam magamat összeszedni.” mondta.

Az őt ért bántásokat nem tartja jogosnak, azt mondja, tiszta a lelkiismerete. Úgy érzi, hogy mindent megtett azért, hogy megmentse a házasságát, közben pedig szépen lassan elveszítette önmagát.

„Nekem is nagyon nagy meló volt, azt belátnom, kimondanom és meglépnem azt, hogy vége, de muszáj volt.”

A Fókusz műsora megnézhető ide kattintva.

#Fókusz#Kultúra#kulcsár edina#csuti#gwm#válás#szakítás

Címlapról ajánljuk