Fókusz

Össztűz alatt Kulcsár Edina – elmondta mit gondol arról, hogy szinte mindenki őt hibáztatja

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. február 1. 18:10

Elfogyott Kulcsár Edina türelme. Nem tűri tovább, hogy bűnbakként kezeljék.

Két héttel ezelőtt robbant a bulvár bomba, Csutival bejelentették, hogy házasságuk véget ért, külön utakon folytatják. Néhány nappal később pedig Edina egy új posztban tudatta követőivel, hogy máris rátalált a szerelem.

G.w.M gyermekei anyja, Melanie és Edina férje, Csuti is megszólalt már az ügyben. Az elhagyott feleség sírva mesélt arról, mennyire megviselték a történtek. Csuti pedig elmondta, abban sem biztos már, hogy valaha ismerte Edinát.

Edina eddig szűkszavúan nyilatkozott a válásáról és új kapcsolatáról. A pletykák pedig azonnal szárnyra keltek az influenszer és a rapper viszonyával kapcsolatban. Most betelt a pohár, Edinának elege van abból, hogy csalfának, érzéketlennek és – ahogyan ő fogalmaz – gonosznak gondolják őt az emberek. Azt mondja, nem akar mentegetőzni, csak szeretné, hogy az ő oldalát is megértsék.

Akkor nem kürtölte világgá, mennyire rosszul érzi magát. Közösségi oldala sem tükrözte érzéseit. De családja előtt nehezen tudta palástolni, hogy boldogtalan. Az mondja, novemberben már annyire mélyre csúszott lelkileg, hogy előfordult, hogy ki sem tudott kelni az ágyból. Így utólag látja, hogy depressziós volt.

A lelkiismerete tiszta. Úgy érzi, hogy mindent megtett azért, hogy megmentse a házasságát, közben pedig szépen lassan elveszítette önmagát.

#Fókusz#Kultúra#kulcsár edina#gwm#válás#gyerekek#csuti#bűnbak

Címlapról ajánljuk