Fókusz

Nehéz gyerekkoráról és válságba jutott házasságáról is beszélt utolsó interjújában Berki Krisztián

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. május 10. 19:55

Már öt napja annak, hogy meghalt a magyar bulvármédia botrányhőse, de az érdeklődés nem csitul a tragédia körül. Megtaláltuk a műsort, aminek Berki Krisztián utolsó interjúját adta. Ebben őszintén vallott válságba került házasságáról és büntetőfékezéses ügyéről is.

Nagyon sokszor éreztem úgy az elmúlt 9 hónapban, hogy vége. És ez nagyon nehéz. Van válság, Mazsi is, és én is járunk pszichológushoz. És mit teszünk meg? Nem hibáztatjuk a másikat.

Ezt mondta élete utolsó interjújában Berki Krisztián, amit az R Pod Podcast csapatának adott. A fiatal szerkesztők félve hívták be a műsorba, de nagyon kellemes meglepetés volt Krisztián. Szépréthy Roland azt mondja, Krisztián nyitott és őszinte volt a beszélgetés során. Mindenről szívesen beszélt. Nehéz gyerekkoráról és házassági válságáról is kitárulkozott. 

Berki Krisztán halálának oka egyelőre még tisztázatlan. Otthonában kábítószergyanús anyagokat találtak, ezért büntetőeljárás indult. Halála éppúgy beszédtéma, mint élete volt. 

Folyamatos botrányok övezték az életét, ami miatt többször is a bíróságon kötött ki. Volt, hogy első gyermeke édesanyjával, Pamelával hadakozott a gyerektartás miatt, 2018-ban pedig büntetőfékezése miatt került az újságok címlapjára. Végig ártatlannak vallotta magát. 

Berki mellett nehéz volt szó nélkül elmenni. Az emberek szerették őt nem szeretni. Bármit mondott vagy tett, garantált volt a címlapsztori. A büntetőfékezés után, 2021-ben költségvetési csalás miatt szintén majdnem börtönbe került. Ezzel pedig még több ellendrukkert szerzett magának. Látszólag nem érdekelték a gyalázkodó, negatív kommentek, de közeli ismerősei mégis azt mondják, a marcona külső érző szívet takart. Schobert Norbi úgy véli, társadalmi felelősség is van a celeb halálban.

#Fókusz#Bulvár#berki krisztián#rtl#schobert norbi#utolsó interjú

Címlapról ajánljuk