Már a házasság is szóba került a fegyházban ülő Dér Csaba és szerelme közöttMónika beleszeretett a többszörös gyilkos Dér Csabába és hiába nincs esély arra, hogy valaha együtt éljenek, képzeletük egyelőre minden valóságot felülír. A csantavéri halálosztó valószínűleg élete végéig fegyházban marad, de a házasságra így is van lehetősége. A fegyházból küld leveleket és telefonál párjának, aki most elmeséli, hogyan ismerte meg őt.
Fókusz

Már a házasság is szóba került a fegyházban ülő Dér Csaba és szerelme között

Czakó JózsefCzakó József

2022. április 29. 19:10

Mónika beleszeretett a többszörös gyilkos Dér Csabába és hiába nincs esély arra, hogy valaha együtt éljenek, képzeletük egyelőre minden valóságot felülír. A csantavéri halálosztó valószínűleg élete végéig fegyházban marad, de a házasságra így is van lehetősége. A fegyházból küld leveleket és telefonál párjának, aki most elmeséli, hogyan ismerte meg őt. 

Szigeti Mónika 10 évvel ezelőtt egy trükkös szerződés miatt veszítette el lakását, és történetét megismerve Dér Csaba 1 millió forinttal támogatta őt, hogy elvesztett otthonát visszakaphassa.

Képzeletbeli randikon találkoznak, hiszen személyesen bemutatkozásra nem volt lehetőségük. Mónika egyszer látta Csabát a tárgyaláson, de nem mehetett a közelébe. Telefonon rendszeresen beszélnek, és nagyon sok levelet is kap tőle. Nem olyan, mintha együtt lennének, de mégis elég volt ahhoz, hogy közel kerüljenek egymáshoz.

Dér Csaba jogi képviselőe azt mondta a börtön keretein belül lehetőség van házasságot kötni, ezt bármelyik fél kezdeményezheti. Lehet vallási felekezet szerinti esküvőt is kérni. Az esküvőre csakis a BV intézet falain belül kerülhet sor, a házasulandó felek mellett a tanúk és a parancsnok által engedélyezett személyek lehetnek jelen. Személyes, bensőséges találkozásra viszont az ő esetükben valószínűleg soha nem lesz lehetőség.

Szerelmüknek híre ment, amit a család is olvashatott, akik Mónika kicsalt, ki nem fizetett ingatlanában éltek. Valószínűleg megijedtek Dér Csaba neve hallatán, mert elmentek és ott hagyták üresen a házat.

Dér Csabához, ügyvédje elmondta, felülvizsgálati indítványban is gondolkodnak, illetve számítanak új, kedvező bizonyítékok előkerülésére is a csantavéri bérgyilkos ügyében, így talán perújítás is szóba jöhet. Ezek fényében az sem kizárt, hogy nemcsak a börtönben találkozhat majd Csaba és Mónika.

#Fókusz#csantavéri bérgyilkos#dér csaba#házasság#életfogytiglan#ma

Címlapról ajánljuk