Belföld

A csantavéri bérgyilkos segített visszaszerezni egy kisemmizett hajdúsámsoni család házát

Mohos MátéMohos Máté

2022. február 21. 6:20

A halálosztónak megesett a szíve a családon.

A jogerősen életfogytiglani börtönre ítélt Dér Csaba, azaz a csantavéri halálosztó segített visszaszerezni egy hajdúsámsoni család házát, amit korábban elcsaltak tőlük.

Korábban a Blikk írt arról, hogy az otthontalanná vált Szigeti Mónika és családja csak úgy tudja visszaszerezni az otthonát, ha maguk is licitálnak rá a végrehajtói árverésen. Az ehhez szükséges egymillió forintot Dér biztosította nekik, aki a lapból értesült az esetről.

Miután a cikk megjelent, a szomszédok azt mesélték, hogy a házamban élő család annyira megijedt attól, hogy „összeálltam” egy bérgyilkossal, hogy azon nyomban összeszedelődzködtek és elköltöztek onnan, Dér Csaba nevének hallatán azonnal kiköltöztek a házamból

– mesélte Szigeti a lapnak. Ezzel egy évtizedes kálvária érhet véget. Az elmúlt tíz évben sorra járták az albérleteket két gyerekkel és hetvenes, demens édesanyjával, miután elveszítették a házat. Most úgy tűnik, nyáron sor kerülhet végre az árverésre.

Szigeti arról is beszélt: ő semmi rosszat nem tud elmondani Dér Csabáról, akivel már találkozott is több tárgyaláson. Ahogy az RTL Híradó is beszámolt róla, a csantavéri bérgyilkosként elhíresült férfit két gyilkosságban mondták ki bűnösnek Magyarországon, de gyilkosság miatt folyik ellene eljárás Szerbiában is.

Leghamarabb 40 év múlva szabadulhat életfogytiglani büntetéséből.

Nyitókép: RTL Híradó

#Belföld#csantavéri bérgyilkos#dér csaba#család#árverés#adomány

Címlapról ajánljuk