Fókusz

Felajánlja egyik szemét Gabriellának a testvére – a megvakított nő először mondja el, mi történt a tragikus estén

Gál PetraGál Petra

2022. március 31. 19:50

Lakatos Gabriellát volt barátja február elején puszta kézzel vakította meg. A 22 éves kemecsei nő bármit megtenne azért, hogy láthassa felnőni kislányát. Az édesanya legnagyobb támasza testvére, Róbert, aki kész felajánlani az egyik szemét Gabicának. Azért csak az egyiket, mert négygyerekes családapa, ő is szeretné látni felnőni a gyerekeit. A testvérpár bármit megtenne azért, hogy Gabriella újra láthasson, ezért is mondták el a Fókusznak a tragikus kapcsolat teljes történetét.

Lakatos Gabriellát volt barátja február elején puszta kézzel vakította meg. A férfi azóta börtönben ül, a fiatal édesanya most érezte készen magát arra, hogy a Fókusznak elmesélje, hogyan fajulhatott el idáig a kapcsolatuk, miket kellett elviselnie az életéért cserébe a férfitól, és hogy pontosan mi történt aznap este, amikor a tragédia történt.

Gabriella a Facebookon ismerte meg a férfit, kapcsolatuk az első 3-4 hónapban jól működött. Aztán hirtelen pokollá változott az élete. Folyamatosan terrorban tartotta a férfi, kínozta és fenyegette. Gabriella többször is jelentette ezt a rendőrségnek, de érdemi változás nem történt.

A 22 éves édesanya élete egy szombati napon örökre megváltozott, amikor exe megjelent a házuknál és nem tágított onnan.

Hirtelen a semmiből elkapta a nyakamat, elkezdett vinni. Alig volt már hang a torkomban. Egyet tudtam kiabálni, és valahogy kicsúsztam a két keze közül, hogy Roli segíts. De azt már nem hallotta senki

– mondta a nő a Fókusz riporterének.

A kemecsei nő a saját lábán ment be az ügyeletre, azonban a látását már nem tudták megmenteni. Gabriella családja nem adja fel, minden segítségre számítanak.

Testvére, Róbert még saját szemét is képes lenne felajánlani csak azért, hogy Gabica újra lásson:

Azt szeretnénk, ha Gabica újra látna. Jelenleg szüksége van akadálymentesített lakásra. Esztétikai beavatkozásokra. Jelenleg készül számára egy műszem.

– mondta a férfi a Fókusznak.

Aki segítene szeretne a Gabriellának, a következő bankszámlaszámon megteheti:

Számlatulajdonos: Orosz Mira Norina
11773449-03088889
HU93 1177 3449 0308 8889 0000 0000
Közlemény: Lakatos Gabriella részére adomány

#Fókusz#Baleset-bűnügy#lakatos gabriella#megvakították#segítség#kemecse#ma

Címlapról ajánljuk