A Glamour-gála szervezői azt kérték: senki se menjen újonnan vásárolt ruhábanAz év színésznőjének választott Tenki Réka, a Mellékhatás című sorozat egyik szereplője törtfehér ruhában jelent meg a gálán, amelynek szervezői azt kérték, senki se költsön ez alkalommal új ruhára. A környezettudatos szemlélet mellett a tehetséges és erős nők rendezvényén többen a megjelenésükkel is az orosz-ukrán háborúra reagáltak. Tenki Réka egy korábbi színdarabban a Békét alakította, ezért volt ezúttal is fehérben.
Fókusz

A Glamour-gála szervezői azt kérték: senki se menjen újonnan vásárolt ruhában

Gál PetraGál Petra

2022. március 24. 18:30

Az év színésznőjének választott Tenki Réka, a Mellékhatás című sorozat egyik szereplője törtfehér ruhában jelent meg a gálán, amelynek szervezői azt kérték, senki se költsön ez alkalommal új ruhára. A környezettudatos szemlélet mellett a tehetséges és erős nők rendezvényén többen a megjelenésükkel is az orosz-ukrán háborúra reagáltak. Tenki Réka egy korábbi színdarabban a Békét alakította, ezért volt ezúttal is fehérben.

#Fókusz#Bulvár#lakatos márk#glamour gála#sztárok#celebek#nők#tenki réka#pataki ági#sáfrány emese#tóth andi#lábas viki#szentesi éva#tücsi#sápi vivien#nagy alexandra#király linda#kocsis tibó#mezei léda

Címlapról ajánljuk