Fókusz

Így készült A Séf meg a többiek, less be velünk a kulisszák mögé!

Dörmer CsabaDörmer Csaba

2022. március 19. 19:00

Megmutatjuk, hogyan építették fel az éttermet és hogyan készültek a színészek a forgatásokra. 

Vegyünk egy jó zaftos történetet, egy látványos helyszínt, és szerezzünk be a piacról jónéhány színészt.

 

Így is kezdhetnénk a sikersorozat receptjét. És aki elmondja, nem más, mint maga a Séf, aki szombat esténként ezentúl az RTL képernyőjén tűnik fel és morog magában.

A sztori egy elegáns étteremben és annak konyhájában játszódik főként. Fontos volt, hogy minden olyan legyen, mint egy valódi vendéglátóhelyen, és ez esetben nem volt elég a látszat.

Az alkotók ugyanis nem egy működő éttermet alakítottak át, hanem építettek egy újat, méghozzá a stúdióban. Szeptember, október, november volt a tervezés és a műszaki rajzok elkészítésének időszaka, aztán decemberben, miután lebontották a Hotel Margaret díszletét, nekiláthattak a Séf építésének. 

A díszletépítéssel párhuzamosan zajlott a casting, azaz a szereplő-válogatás. A karakterekre, mint általában, most is több színészt  megnéztek.

Mivel a történet szereplői profik a szakmájukban, fel kellett készíteni a színészeket, hogy hitelesek legyenek a konyhában. Tanfolyamot tartottak mindegyikük számára, kezdve rögtön azzal, hogy hogyan kell tartani a kést.

 

#Fókusz#A Séf meg a többiek#anger zsolt#schneider zoltán#séf#konhya

Címlapról ajánljuk