Nálunk nincs válás, csak temetés – Zita és Gianni Annoni szerint merni kell felelősséget vállalni egymásértZitának az esküvő előtti napon letört a foga, az utolsó pillanatban találtak fogorvost. Ettől eltekintve életük egyik legszebb pillanatának tartják az esküvőjüket.
Fókusz

Nálunk nincs válás, csak temetés – Zita és Gianni Annoni szerint merni kell felelősséget vállalni egymásért

rtl.hurtl.hu

2022. február 18. 15:47

Zitának az esküvő előtti napon letört a foga, az utolsó pillanatban találtak fogorvost. Ettől eltekintve életük egyik legszebb pillanatának tartják az esküvőjüket.

 

 

Zita Annoni és Gianni Annoni öt évvel ezelőtt, március 31-én tartották esküvőjüket. Rendhagyó helyszínen, az észak-olaszországi Dolomitok egyik völgyében fogadtak örök hűséget egymásnak. Azon a helyen, ahol 2008-ban megismerkedtek egymással. Azt mondják, nem aggódták túl a nagy napot, minden gördülékenyen és flottul ment azt az apró kis malőrt leszámítva, hogy a menyasszonynak épp az esküvő előtti napon tört le egy darab a fogából.

Gianni és Zita számára az egyházi szertartás volt a legfontosabb, sohasem csak egy papírként tekintettek a házasságra. Gianni szerint

A mostani társadalomnak a legnagyobb problémája, hogy nem tud felelősséget vállalni magáról sem. És, amikor te szeretsz valakit, vállalod a felelősséget. És igenis el kell mondani mindenki előtt. Hogy tisztában legyen mindenki vele, hogy te szereted.


Náluk sohasem volt kérdés, hogy örökké együtt lesznek-e. Ahogy Zita mondani szokta, náluk nincs válás, csak temetés.

#Fókusz#annoni zita#gianni annoni#esküvő#házasság hete#rtl#Bulvár

Címlapról ajánljuk