Fókusz

Rengeteg benne a megválaszolatlan kérdés – Csuti először adott interjút a válásáról

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. január 26. 18:40

Szabó András, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Csuti végre megtörte a csendet. Felesége iránt érzett tiszteletből csaknem két hétig hallgatott, most azt mondja, rengeteg még a megválaszolatlan kérdés és olyan is akad bőven, amire nem válaszolna, hiába tennénk fel neki.

Január 14-én Kulcsár Edina és Csuti fellőtte a bulvár bombát: bejelentették, hogy házasságuk tönkrement, inkább külön utakon folytatják. Három nappal később az egykori szépségkirálynő egy új posztban tudatta követőivel, hogy rátalált a szerelem. Edinával, ezután találkoztunk első videóklipjének forgatásán. Ahol természetesen rákérdeztünk a posztra. 

A posztról, amelyben Edina bejelentette új kapcsolatát, Csuti is tudott, annak módja viszont meglepte. Úgy érzi, az a kiírás minden empátitát és tiszteletet nélkülözött, és olyan érzése támadt, mintha Edina ki akarná törölni az életéből az együtt töltött hat évet.

Azt mondja, rengeteg még a megválaszolatlan kérdés és olyan is akad bőven, amire nem válaszolna, hiába tennénk fel neki. Kapcsolatuk az elmúlt időszakban valóban nem volt zökkenőmentes. A covid miatt nagyobb lett a teher a munkában, a gyerekek miatt pedig szinte alig aludtak éjszakánként. De látja a saját felelősségét is. Azt mondja, észre kellett volna vennie, hogy felesége ennyire mélyen van.

Bár közös posztjukban leszögezték, nem egy harmadik fél miatt válnak, ezen a ponton felmerültek azok a kérdések, amikre Csuti nem szeretne válaszolni. Azt mondja, inkább továbblépne, ha hagynák neki. 

A Csutival készült hosszabb interjút ide kattintva nézheti meg.

#Fókusz#szabó andrás csuti#kulcsár edina#válás#interjú#rtl

Címlapról ajánljuk