Bulvár

Kulcsár Edina megmutatta, hogy kire cserélte le Csutit

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. január 17. 14:34

A Nyerő Párosban is szereplő egykori szépségkirálynő Instagramon mutatta be új párját, a YouTube egyik legfelkapottabb magyar előadóját.

 

Hiába küzdött egy évig a 2021-es Nyerő Páros egyik közönségkedvenc párja, Kulcsár Edina és Csuti, nem sikerült rendbe tenni a kapcsolatukat. Edina és Csuti azzal a céllal vágtak bele a műsorba, hogy megmentsék házasságukat. (A pár kapcsolata 2016-ban kezdődött, azóta két gyermekük született, Medox és Nina.)

„Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét” – írta január 14-én, pénteken egy Facebook-bejegyzésben Kulcsár Edina.

A Csutival való szakítás után hétfőn már az új párjáról is beszámolt Edina, ezúttal Instagramon, közös fotót közzétéve új szerelméről. Edina a kép mellé fűzött szövegben először a megromlott házasságáról írt:

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

Edina visszautasítja azokat a találgatásokat, amik szerint megcsalta volna Csutit:

Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!!

Az új szerelemről ezt írta:

Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! (...) őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni.

Az új szerelem pedig nem más, mint:

G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!

A 25 éves Varga Márk, YouTube-on lett népszerű rapper, egy január 3-ai Facebook-posztban jelentette be, hogy egy hónappal ezelőtt elköltözött családjától, miután gyermekei anyjával elváltak útjaik.

 

Ide kattintva pedig megnézheti Kulcsár Edina és G.w.M. első közös szereplését az RTL Reggeliben. Akkor még senki nem sejtett semmit.

Nyitókép: RTL/Nyerő páros

 

#Bulvár#nyerő páros 2021#kulcsár edina#csuti#gwm#varga márk#szakítás

Címlapról ajánljuk