Fókusz

Harry herceg ismét felborzolja a kedélyeket?

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2021. május 27. 19:06

Harry herceg egy újabb dokumentumfilmben ismét felborzolja a kedélyeket? Ő és Meghan Markle 2020 januárjában jelentették be, hogy függetlenedni szeretnének a brit királyi családtól, ezért visszalépnek minden uralkodói tevékenységtől. Döntésüket akkor többek között azzal indokolták, hogy szeretnének visszavontan, távol a nyilvánosságtól élni, ám az utóbbi hónapokat figyelembe véve úgy tűnik, mégis szívesen fürdőznek a reflektorfényben.

Harry herceg februárban nyilatkozott először, akkor James Corden vendége volt, március elején pedig Oprah Winfrey-nél tett látogatást – akkor már feleségével együtt. De Sussex hercege egy héttel ezelőtt is feltűnt a legendás amerikai tévés oldalán, ők ketten ugyanis a vezető producerei annak az új sorozatnak, amelyben a mentális problémákról beszélgetnek. Oprah már márciusi interjúja után tudta, hogy Harry nagyon jó beszélgetőpartnere lesz a „Láthatatlan énem” című dokuszériában, hiszen neki is megvannak a saját démonjai: a herceg teljes elhanyagolással, közömbösséggel vádolta a brit királyi családot.

Sussex hercege és Oprah holnap újra összeállnak egy beszélgetésre, ami – ha hinni lehet a találgatásoknak – arról fog szólni, hogyan sikerülhet Harry-nek tovább lépnie a korábban boncolgatott problémákon. A brit királyi családnak tehát már előre fájhat a feje, úgy tűnik, II. Erzsébet királynő unokája ismét kiteregetheti a szennyest.

Miközben a tengerentúlon Harry és Meghan a nyilvánosság előtt élik életüket és lebbentik fel a fátylat a királyi család titkairól, addig odahaza Vilmos herceg és Katalin hercegné próbálja menteni a família jó hírét.

Nem lenne meglepő, ha a királynővel együtt Vilmosék is lélegzetvisszafojtva várnák a holnapi, újabb dokumentumfilmet, amiben ki tudja, milyen titokra derül még fény. Bennfentesek szerint, ha Harry herceg még egyszer rossz fényben tünteti fel II. Erzsébet királynőt, akkor apja kitagadja őt. A herceg interjúi mélyen megsebezték az egész királyi családot.

A pénteki beszélgetésben a herceg és Oprah mellett egészségügyi szakértők és más közszereplők is felszólalnak majd a témában.

 

Borítókép: vectors icon fotója a Pexels oldaláról

#Fókusz#Külföld#királyi család#harry herceg#titkok#meghan markle

Címlapról ajánljuk