Akik ismerik a fiatalság titkát!Az orvostudománynak, a tudatos táplálkozásnak és az alvás tiszteletének köszönhetően, teniszezők, kosarasok, és focisták is tudnak akár 40 éves korukig a legmagasabb szinten sportolni. Mi a titka Roger Federernek, Cristiano Ronaldonak vagy Király Gábornak?
Fókusz

Akik ismerik a fiatalság titkát!

Süle LászlóSüle László

2017. március 24. 19:05

Az orvostudománynak, a tudatos táplálkozásnak és az alvás tiszteletének köszönhetően, teniszezők, kosarasok, és focisták is tudnak akár 40 éves korukig a legmagasabb szinten sportolni. Mi a titka Roger Federernek, Cristiano Ronaldonak vagy Király Gábornak?

 

 

Roger Federer teniszező 35 évesen nyerte meg az idei esztendő első nagy versenyét Ausztráliában.

A 39 éves James Harrison amerikai focista pedig közösségi oldalán egészen sokkoló edzéseivel mutatja meg nap, mint nap, miért nem öregszik.

 

 

 

De Cristiano Ronaldo is éppen ilyen megszállott. A Real Madrid sztárfocistája a sportágában viszonylag idősen, 32 évesen nyerte negyedik Aranylabdáját.

 

 

 

A még Ronaldonál is idősebb Zlatan Ibrahimovic 35 évesen is ontja a gólokat Manchesterben, de a szintén az Európa Ligában vitézkedő Rómának is van egy nagy öregje, Francesco Totti. Ő idén már 41 lesz, de még mindig a pályán van.

 

 

 

Vele egyidős a magyar fociválogatott rekordere, Király Gábor kapus, aki tavaly 40 évesen is remekelt az Európa bajnokságon, és rangidősként még ma is véd az NB1-ben.

 

 

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#roger federer#cristiano ronaldo#király gábor#Életmód

Címlapról ajánljuk