Fókusz

Pumped Gabo párja lemezlovasnak áll

Fodor BiankaFodor Bianka

2016. október 12. 17:25

Pumped Gabo párja, Ági úgy döntött, pályát módosít. Eddig fitnesz versenyző volt, és szinte mindent elért, amit ebben el lehetett. Aztán nemrég Gaboval beköltöztek a Nyerő Páros villába, ahol megismerkedtek Kovács Dóriékkal. Úgy tűnik, ez sok mindent megváltoztatott, Áginak ugyanis nagyon megtetszett Dóri munkája, és eldöntötte, kitanulja a lemezlovasságot.

Sebestyén Ági, Pumped Gabo szerelme, akit a Nyerő Páros című műsorban ismerhettünk meg, fejébe vette, hogy DJ szeretne lenni. Ebben pedig nem más, mint Kovács Dóri segíti, akit ma már Dóraként ismerhetünk… Ők amúgy a műsorban lettek jóban.

Faderek, potméterek, skretchelés … Egy átlagembernek mindez nem sokat mond, és egyelőre Ági is csak ismerkedik a berendezéssel.

 

 

 

A lány idáig a fitnesz világában mozgott. Többszörös magyar bajnok, Horvátországban is abszolút bajnok volt, és a világhírű Arnold Classic-on is bronzérmet szerzett. Ám idővel úgy érezte, már mindent elért a sportban, és valami újra vágyott. Épp kapóra jött a Nyerő Páros, és megszületett az új projekt gondolata.

Ági szeretné ledönteni a DJ lányokról alkotott sztereotípiákat. Hiszen a diszkókban legalább annyira népszerűek a látványos dekoltázsok, mint a zseniális zenék. Persze a legjobb az, ha mindkettő megvan egyszerre. Kustánci Lia, Nicki Belucci, Voksán Virág vagy Seherezádé – csak néhány hölgy azok közül, akik már bizonyították: ez igenis lehetséges.

Dóri ezt már elérte, hiszen nemrégiben jelent meg az első videoklipje. Ma már profiként pörgeti a lemezeket. A szakmába még az Éjjel-Nappal Budapest forgatásain szeretett bele, ahol egy szárnyát próbálgató lemezlovast alakított.

Ági jelenleg iskolába jár, ahol Czabán Gábor, alias Revolution tanítgatja az alapokra. A képzés 10 hetes, ebből már kettő letelt, egyelőre csak az elméletet gyakorolják.

 

 

Szerencsére Pumped Gabó is támogatja mindenben. Ki tudja, lehet, hogy gyúrós táncát hamarosan Ági zenéjére tolja majd…

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#sebestyén ági#Nyerő Páros#kovács dóri#fitnesz#Éjjel-Nappal Budapest

Címlapról ajánljuk