Fókusz

Stieber Zoltán édesanyjával szurkoltuk végig a szombati meccset!

török rékatörök réka

2016. június 20. 18:55

Lovaskocsival érkeztek a szurkolók az osztrák-magyar meccs egyik sztárjának, Stieber Zoltánnak hazájába, Sárvárra. Stieber anyukája is megérkezett, akit mindenki ölelgetett.

De olyan is volt Sárváron, aki Stieberrel együtt kezdte a pályafutását. Stiebernek összejött, neki nem. Mégis hihetetlenül örül barátja sikereinek. A meccs első félidejében pattanásig feszült a hangulat. Amikor az izlandiak berúgták a 11-est, mindenki üvöltözni kezdett. A többség szerint az orosz bíró egyáltalán nem volt igazságos. Azóta egyébként az izlandi csapatkapitány is azt mondta: szerinte túlzás volt a büntető.

Az orosz játékvezetőről már a mémgyár is beindult. Vannak, akik szerint ő volt a legjobb izlandi játékos, de olyanok is vannak, akik szerint a brit tudósok még mindig vizsgálják, hogy ez vajon miért volt 11-es. Aztán megtörtént a csoda! A magyarok egyenlítettek. Habár öngól volt, a magyarok szerint bizony Böde lőtte a labdát, mégpedig az izlandi játékossal együtt. Mindeközben Marseille-ben Jász Zoltán kollégánk több ezer szurkoló között menetelt a stadionig. Még olyan családdal is találkozott, ahol 3 generáció, nagypapa, fia és unokája utazott Franciaországba, hogy együtt szurkoljanak a válogatottnak. A meccs után Marseille-ben is eufórikus hangulatba került mindenki. Volt, aki szinte sírva mesélte el, hogy évtizedek óta erre várt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

 

 

#Fókusz#foci#foci eb#meccs#rtl

Címlapról ajánljuk