Fókusz

Örömmámorban úszik az ország

török rékatörök réka

2016. június 15. 19:00

Az európai sajtó szuperlatívuszokban ír a magyarok csapatjátékáról, mi pedig megélhettük azt, amiről nagyszüleink meséltek, hogy egy emberként örül az ország, megáll a forgalom, és még az autópályán is a magyar-osztrák meccs végeredményét írják ki a közlekedés irányító táblára.

 

 

Kedd este az egész ország összefogott. Sokan azt hitték: ez csak egy álom, de nem! 50 éve nem értünk el ekkora futballsikert, mint kedden. 2:0-ra megvertük az osztrákokat. Habár az első félidő után sokan szerették volna, hogy Szalait lecseréljék, az 59 meccs óta gólképtelen futballista lövése után megőrültek a gyerekek.

 

 

A Margitszigeten a gól láttán több ezer ember kezdett skandálni, ordibálni, örömében sírni. Aztán a csereként beállított Stieber Zoltán gólja után, soha nem látott hangulat uralkodott Magyarországon. A meccs után Budapest teljesen lebénult. A Margit híd tele lett szurkolókkal, a forgalmat rendőrök irányították, mindenki önkívületi állapotban tombolt. A belvárosban még este 10 óra után is skandáltak, énekeltek a szurkolók. Úgy tűnt senki sem szerette volna, hogy ez az este véget érjen.

 

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!

#Fókusz#győzelem#válogatott#magyarok#öröm#boldogság#siker

Címlapról ajánljuk