Fókusz

Farm: majdnem meghiúsult a párbaj

Ásványi EszterÁsványi EszterPolyák AlexandraPolyák Alexandra

2016. május 9. 17:35

A csótányok, egerek, kiscsibék szinte leküzdhetetlen akadályt jelentettek Diának, és párbaj ellenfelének a Farmon. De még a népszerű valóságshow műsorvezetőjének, Fördős Zé-nek is meggyűlt a baja a mintegy kétszáz kisállattal.

 

 
 

 

Szombat este Dia és Attila párbaja bolygatta meg a Farm lakóinak – korántsem nyugodt – életét. A küzdelemből végül a nyers őszinteségéről híres Dia került ki vesztesen, ő már biztosan nem küzdhet az óriási főnyereményért. A párbajt azonban a műsorvezető majdnem meghiúsította egy óvatlan mozdulattal!

 

 

Dia reméli, hogy a bent töltött idő elég népszerűséget hozott neki ahhoz, hogy ezek után festőként is érvényesülhessen. Egyik szeme sír, a másik pedig nevet, hogy kiesett, de a kulturált tisztálkodási lehetőségnek pl. kimondottan hálás volt. A műsor vége vészesen közeleg és a Farmerek is egyre jobban érzik, hogy óriási a tét. A bent töltött két hónap alatt igazi barátságok, sőt szerelmek is szövődtek a Farmon. Kíváncsian várjuk, hogy a továbbiakban az ész vagy az érzelem vezérli majd a játékosokat.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#Farm#dia#feladat#párbaj#fördős zé

Címlapról ajánljuk