Fókusz

Oláh Gergőt megváltoztatták a gyerekei

Gál PetraGál Petra

2016. április 28. 17:35

Harmadik gyereke sokat változtatott rajta. Pedig Oláh Gergőről már az X-Faktor alatt kiderült, hogy érzékeny, gondoskodó apa és felelősen gondolkodó családfő. Amióta megnyerte a tehetségkutatót, Gergő mindazt a jót ami a sikerrel járt családja javára fordította. Legkisebb gyermeke már fél éves, anyukája azt mondja áldott gyerek, akinek a világrajövetele is könnyebb és gyorsabb volt, mint testvéreié. Gergő nem titkolja, legkisebb gyermeke miatt másként látja a világot, mint eddig.

 

 

Oláh Gergő és felesége Niki tavaly szeptemberben a Fókuszban jelentették be, hogy Karlának és Denisznek kistestvére lesz. A legkisebb családtag rendkívül kommunikatív, imádja az apukája hangját, és ha meghallja, egyből táncolni kezd. Gergő pedig már egy dalt is írt kisfiának, melynek címe: Nolen.

 


Gergőék aggódtak, hogy Denisz - aki nagyon anyás - nehogy féltékeny legyen a kicsire, de szerencsére eddig szó sincs ilyesmiről, a két fiú között szent a béke. Gergő hiába gondos apuka, cseppet sem lazít a munkájában, sőt. Puskás Danival együtt egy rendkívül különleges hangzásvilágon dolgoznak. Niki már elkezdte magát formába hozni a szülés után.

#Fókusz#oláh gergő#X-Faktor#baby#vallomás#változások

Címlapról ajánljuk