Fókusz

A Farm, ahol élnek

Hubai AntalHubai Antal

2016. április 23. 20:00

Nem indult zökkenőmentesen a Farm a játékosoknak. Többen feladták a küzdelmet, túl gyorsan megették az étel tartalékaikat, és az állatokkal se tudtak könnyen megbarátkozni. Mostanra viszont még a tapasztalt Szilveszter gazda szerint is egész jól megállják a helyüket a kezdő farmerek. És Nádai Anikó is kibékült Cintiával!

Volt itt éhezés, többen feladták, megszületett a borjú, párosodnak a nyulak, elkészültek az első sajtok kecsketejből és szárba szökkentek a növények is.  És természetesen voltak hatalmas veszekedések, kiabálások és balhék. Félidőhöz ért a RTL Klub tavaszi nagydobása, a parasztreality, a Farm. A Fókusz most megkereste Szilveszter gazdát, hogy hogyan értékeli a csapat teljesítményét, és megmutatjuk, hogyan telik a műsorvezető, Anikó egy napja és hogyan készül a műsor.

A farmerek élete nem kezdődött rózsaszínen. Néhány nap után feléltek minden tartalékot és a végén néhányan a füvet rágcsálták éhségükben. Ketten, a 9 hetes terhes Tina és a piperkőc Márk fel is adták a játékot. A kezdeti éhezés után aztán beindult a munka. Kiismerték a szereplők az állatokat és most már profin bánnak a juhokkal, kecskékkel, a borjúval, a tyúkokkal és még a szamarat is megszelidítették.

A tévénézők egy új fogalommal is megismerkedhettek az elmúlt hetekben. Sanya és Gábor megalkotta a Farmfitness fogalmát. A vízhordás mellett házi edzőtermet alakítottak ki a pajtában, legújabb ötletként pedig a kismalacok fehérjedús tápjából kevernek bele a tejükbe, hogy minél jobban duzzadjanak az izmaik.

#Fókusz#fókusz plusz#Farm#nádai anikó#játékosok#rtl

Címlapról ajánljuk