Fókusz

Lagzi Lajcsi árulja luxus otthonát

Forgó ViktorForgó Viktor

2016. március 18. 18:10

Hatalmas összegért árulja boldogasszonypusztai luxus otthonát Lagzi Lajcsi. A Blikk megtalálta egy német ingatlaniroda weboldalán a hirdetést, miszerint 8 és fél millió euróért, azaz csaknem 2,6 milliárd forintért bárki megveheti a Galambos-birtokot.




A hirdetés szerint a Mocsa melletti kastélyszerű kúriában 30 szoba, 22 fürdőszoba, 2 konyha, 2 szauna és fűtött medence elégít ki minden igényt. Sőt, az ökofarmhoz egy saját őspark és egy 1,2 millió négyzetméteres halastó is tartozik, ahol eddig a mulatós sztár kedvére szelhette a habokat jet-ski-jével.



Galambos Lajos jelenleg Mexikóban tartózkodik családjával. Lajcsi azt mondta terápiás céllal utazott a mariachi országába és kiruccanásáról értesítette a hatóságokat is. Galambos István telefonon adott interjújában nem csak testvére terveiről beszélt, de elárulta pontos hazaérkezésük idejét is.   



Az már szinte biztosra vehető, hogy mikor érkeznek haza Lajcsiék. Az azonban továbbra is kérdés, hogy hova, ugyanis nagyon úgy tűnik, már nem Boldogasszonypuszta lesz az otthonuk.

A Fókusz teljes adását visszanézheti az RTL Moston!
#Fókusz#lagzi lajcsi#birtok#eladó#Külföld#igazság#német#mexikó

Címlapról ajánljuk