Fókusz

Kétszer kérte meg szerelme kezét Lovasi

Fehér IstvánFehér István

2016. március 17. 18:10

Titokban házasodtak össze, az egyik legszexibb fiatal magyar színésznő, és az egyik legsármosabb zenész, Földes Eszter és Lovasi András két éve elválaszthatatlan egymástól. És ahogy minden mozdulatukon látszik fülig szerelmesek egymásba. Eddig kerülték a nyilvánosságot, a Fókusszal kivételt tettek és tabukat nem ismerve két összekacsintás és nevetés között őszintén meséltek kapcsolatuk kalandokkal teli elmúlt két évéről.



Sokáig csak az volt a közös bennük, hogy mindkettőjükben volt némi távolságtartás a másikkal szemben. Minél több időt töltöttek együtt, annál inkább dőltek le a falak köztük. Két év alatt fél Európát bejárták, elvitték egymást korábban már látott kedvenc városaikba. Közösen fedezték fel Rómát, András egyik zenész barátja adta az ötletet, hogy nincs is romantikusabb helyszín egy lánykérésre, mint az olasz főváros.  



A közelmúltban jelentették be, hogy a Lovasi vezette Kiscsillag zenekar újszerű, színházi elemeket, felvonultató estre készül, amelynek rendezője Eszter lesz, aki elárulta, hogy nagyon izgul a feladat miatt, hogy milyen lesz majd a férjével a közös munka. A házaspár hamarosan elkezdi a próbákat is. Úgy érzik, hogy az együtt dolgozás újabb izgalmas vetülete lesz kalandos szerelmi kapcsolatuknak.

A Fókusz teljes adását visszanézheti az RTL Moston!
#Fókusz#lovasi andrás#földes eszter#szerelem#házasság#kalandok#élmények#nevetés

Címlapról ajánljuk