Fókusz

Március 21-én indul a Farm, bemutatunk néhány jelentkezőt!

Polyák AlexandraPolyák Alexandra

2016. március 1. 18:10

20 millió forintot kap az, aki a több ezer jelentkező közül végül bejut a Farmra, és ott két hónapon keresztül bizonyítja a rátermettségét. De vajon ki teljesít majd a legjobban tanyasi körülmények között? Ott, ahol nemhogy wifi nincs, lehet, hogy még wc is csak az udvaron.

Az RTL múlt századi tanyájára rekord számú érdeklődő jelentkezett, a műsorra pedig már nem kell sokat várni. Március 21-én indul, 14-en vágnak bele a kalandba, a végén csak egy maradhat, ahogy az ilyen játékoknál szokás, és május végén megtudjuk majd, ki az.



A szerkesztőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a 14 játékost több ezer jelentkező közül kell kiválasztaniuk. A tét pedig óriási, a győztesnek két hónappal később 20 millió forint ütheti a markát. A vállalkozó szelleműek között akad tolmács, van, aki vidéken nőtt fel, és örök városi srác is.



Az már biztos, hogy Fördős Zé és Nádai Anikó is készítheti a gumicsizmáját. Ők lesznek a műsor házigazdái. Nagyon örülnek neki, hogy ennyi különböző személyiségű ember jelentkezett a valóságshowba. Arról azonban megoszlik a véleményük, hogy kiknek kellene szerepelniük.



Anikó azt mondja, ő már részt vett hasonló válogatáson, tudja, mennyire nehéz öt percben bebizonyítani azt, hogy te vagy a befutó. Hogy a Farm jelentkezők közül végül kik vehetnek részt az időutazásban, az március 21-én derül ki.

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!

#Fókusz#Farm#valóságshow#fördős zé#nádai anikó#jelentkezők

Címlapról ajánljuk