Fókusz

Miről beszélgetett Vastag Csaba Sylvester Stallonéval?

Hubai AntalHubai Antal

2016. január 19. 15:46

Mindenki találgat hogyan és miért került Vastag Csaba Amerika egyik legnézettebb sorozatának forgatására és találkozott a legnagyobb világsztárokkal. A Fókuszban exkluzív videóival mindent elárul.

Az X-Faktor 2010-es győztesének régi álma vált valóra. 15 napot pihenhetett az Egyesült Államokban, miközben filmstúdiót és Golden Globe gálát látogatott, koncertet adott és olyan hírességekkel találkozott, mint Leonardo DiCaprio, Lady Gaga vagy éppen Syvlester Stallone. 



Csaba meghívást kapott a 73. Golden Globe díjátadó gálára is, ahol személyesen gratulálhatott a Saul fia alkotóinak és fényképezkedett a díjazott Lady Gagával és Orlando Bloommal is.







Nem csak a gála alatt találkozott sztárokkal. Las Vegasban például Mike Tyson néhány szobával mellettük lakott egy lakosztályban.
 


Ha már Amerikában járt, Santa Monicában és Los Angelesben néhány jelenetet is forgattak legújabb klipjéhez, az X-Faktor sztárja pedig koncertet adott egy klubban. 

Csaba azt mondja, ezek a lehetőségek azóta nyíltak meg előtte, hogy 2010-ben megnyerte az X-Faktort. Példáját érdemes követni, hiszen a tehetségkutató műsor idén újra keresi a kiváló énekeseket és zenekarokat
#Fókusz#vastag csaba#világsztárok#golden globe#amerika#hubai antal

Címlapról ajánljuk