Fókusz

Ott jártunk a Star Wars díszbemutatóján

Süle LászlóSüle László

2015. december 18. 17:00

Minden idők talán legnagyobb hatású szériája, a Csillagok háborúja olyan folytatást kapott, amiről már az előzeteseket látva is mindenki áradozott. Nem csoda, hogy igazi fanatikus rajongók gyűltek össze a premier estéjén, és ezt nyugodtan mondhatjuk a megjelent sztárvendégekre is.

Kiss Ramóna az édesapjával érkezett a vetítésre, mindketten nagy rajongói a filmnek. Lola szerint Darth Vader a legmenőbb a világon, főleg, hogy ha tudjuk, mi történt vele. Ada gyermekei igazi keménymagos rajongók, mindent tudnak a szereplőkről.

Csernák János több évtizede Han Solo magyar hangja. Természetesen ő is ünnepi hangulatban premierezett. Az éjféli vetítésen a A Star Wars póló szinte kötelező kiegészítő volt, de akadtak szép számmal Leia frizurás lányok és egyéb jelmezes mozinézők is. A maszkok és a fejfedők is csak azért hiányoztak, mert a forgalmazó szigorúan megtiltotta ezek viselését. Éjfél után szinte az összes budapesti mozi kínálatában csak és kizárólag a Star Wars VII. epizódja szerepelt, de hasonló nagyüzem indult meg a világ minden részén.



Cseppet sem lenne meglepő, ha „Az ébredő erő" jövő tavaszra minden eddigi nézettségi rekordot megdöntene.


#Fókusz#star wars#ébredő erő#premier#ada#han solo#solti ádám#linczényi márkó#rtl

Címlapról ajánljuk