Fókusz

Sebestyén Balázs megválik hajától

Süle LászlóSüle László

2015. december 15. 17:00

Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Mindenről egy fogadás tehet, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, de fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Rákóczi Feri tartotta a szavát, és leszokott a cigiről, így Balázs kénytelen letolni a haját.A dolog akkor vált igazán érdekessé, mikor a Morning Show mai adásába betelefonált Kolosi Péter, aki „emelte a tétet. Az RTL Magyarország vezérigazgató- helyettes programigazgatója arra kérte Balázst, hogy ejtse meg péntek reggel a hajvágást, hogy a Hungary's Got Talent döntőjén az egész ország élőben láthassa Balázs új külsejét.

Balázs annyi engedményt kapott, hogy nem nullás, hanem egy centis lesz a frizurája – persze az is nagyon rövid. A nagyszájú tévés be is van rezelve rendesen.Sebestyén Balázs az RTL Klub egyik legismertebb műsorvezetője, évek óta folyamatosan képernyős. Számtalan frizurája volt már, de igazán rövid még sosem. Hajas László mesterfodrász szerint ez nem véletlen: a kerek arcához nem áll jól a teljes kopaszság.

Persze nem Balázs lenne az első, aki drasztikus hajváltoztatásra szánja rá magát. Kapásból most Britney Spears jut az ember eszébe és emlékezetes megőrülése. Az ő akciója akkoriban óriási vihart kavart.
Ilyen drasztikus lépésre eddig kevesen vállalkoztak – viszont annál többen képzelték már el, hogyan is nézne ki egy-egy sztár haj nélkül. Nos, mi segítünk:
 


Hogy mi lesz Balázzsal, péntek vagy kedd lesz-e a napja, hogy oda lesz a haja… Nos, ez hamarosan kiderül! Kolosi Péter mindenesetre azt üzeni neki: " Balázs, pénteken vágasd le"


#Fókusz#sebestyén balázs#hajas lászló#kopasz#kolosi péter#műsorvezető#hgt#rtl

Címlapról ajánljuk