Fókusz

Sebestyén Balázs megmutatja a kis Noelt

Újvári MihályÚjvári Mihály

2015. december 4. 17:39

Sebestyén Balázs most mutatja meg először a kamerának nemrég született kisfiát, Noelt. Lassan egy éve, hogy az RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

Tavaly decemberben négy tagúra bővült a Sebestyén család. Nem volt egyszerű a Noel születése előtti időszak,hisz Viki már a negyedik hónapban járt mikor Balázs a „Celeb vagyok, ments ki innen!” forgatásán Dél-Afrikában dolgozott. Balázs minden hétköznap a rádióban kezd, majd Hungary's Got Talent műsorvezetőjeként áll a kamerák elé a hétvégén, így nagy a szervezés minden együtt töltött pillanatért. Balázs szerint a két gyerek az nem kétszer egy, hanem négyszer annyi melóval jár.



Noel a testvérével, a már hat éves Benettel jól kijön, aki Balázs szerint a mamájára, még öccse inkább rá ütött. Noel más temperamentum, mint Benett. Nagyon nyugis, ki van békülve a világgal, állandóan röhög, ő egy ilyen kis Buddha. Beni már gyerek korában is állandóan zsizsegett, jött-ment, kiabált, csapkodott, rohangált, Noel pedig csak ül a sarokban fél órán keresztül egy műanyag tányérral a kezében.



Noelnek most lesz az első születésnapja december 18-án így most találkozik először a Mikulással is, és az idei lesz az első Karácsonya. És hogy lesz e harmadik Sebestyén bébi? Balázs azt mondja nem, kettőnél megálltak, de ki tudja, mit hoz a jövő...
 
#Fókusz#sebestyén balázs#műsorvezető#benett#noel#apuka#hungary's got talent#rtl

Címlapról ajánljuk