Fókusz

Kocsis Alexandra mindent megnyer, amiben elindul

Hollósi SzandraHollósi Szandra

2015. november 6. 16:00

Ha verseny van, ő indul és általában meg is nyeri. Miss Plastic, Miss Earth, Miss Fit, bikini fitnesz bajnokság, Gokart-kupa, jet –ski és snowboard kupa első hely, plusz 250 atlétikai érem. Nem semmi az biztos, de mi hajtja a 27 éves, egyébként brand-managerként dolgozó Kocsis Alexandrát, akit már gyerekkora óta csakis az első helyezés érdekel?

A csinos lánynak nem ez az első szereplése a Fókuszban, mi többször is forgathattunk vele anno, miután sikeresen szerepelt egy-egy megmérettetésen  Itt éppen a Miss Plastic szépségversenyen lett aranyérmes. Budakeszire is ellátogattunk hozzá, ahol megmutatta nekünk mind a 250 atlétikai érmét, melyet 12 év kemény munkája alatt szerzett és elmondta, hogy miért is műtette meg a melleit. A Grid Girl választáson is megvillantotta magát, ahol az volt a tét, hogy a csinos lányok közül kit választanak majd az autóversenyzők csodajárgányaik mellé pózolni.

Jelenleg - mivel minden erejével fitnesz világbajnokságra készül – legtöbb idejét az edzőteremben tölti, ugyanis szerinte még van min csiszolni. Ennek az eredménye már most megvan: fitneszmodellként a közelmúltban két díjat is bezsebelt.
 

#Fókusz#nyertes#kocsis alexandra#fitneszmodell#sportoló#hollósi szandra

Címlapról ajánljuk