Fókusz

Exkluzív interjút adott a Fókusznak a sztárcukrász

Kilyén TamásKilyén Tamás

2015. október 8. 17:00

Őrjöngő tömeg fogadta Magyarországon a Tortakirályt! Az olasz származású, amerikai sztárcukrász exkluzív interjút adott a Fókusznak, amelyben azt is elárulta, hogy melyik a kedvenc magyar süteménye.

Működő űrhajó, versenyautó és elképesztő méretű alkotások, mindez piskótából és krémből. Buddy Valastro és családja előtt tényleg nem létezik lehetetlen, ha tortáról van szó. Történetét azzal kezdi, hogy édesapja halála után már 17 évesen a családi cukrászda vezetője lett. 7 éve szerepel televízióban. Cukrászdájukban azóta órákig kell sorban állni akár egy muffinért is. Azt mondja, mindent a családtagok támogatásának köszönhet. Az üzletben 4 nővérével, unokatestvéreivel és sógoraival dolgozik együtt, így olykor igazi hangos, forróvérű olasz családi dráma zajlik a sütődében.

Az évek során valódi kiváltság lett tortát rendelni tőlük. Nem csoda, ha a világsztárok is egymásnak adják a kilincset. Britney Spears, Miley Cyrus, Beyoncé vagy Oprah Winfrey is a Valastro család vendégei között van. Buddy maga is az Egyesült Államok egyik legnagyobb celebének számít, mégis igyekszik távol maradni a sztárallűröktől. Ezt budapesti közönségtalálkozóján is bebizonyította, ahol szinte szó szerint a csilláron lógtak az emberek.  Buddy bárhova megy, a világon valóságos rocksztárként kezelik, neki mégis mindenkihez van egy kedves szava és órákig képes a rajongókkal fotózkodni. Egy magyar cukrász lány még egy róla mintázott tortával is meglepte, majd a színpadon való találkozástól mindketten elsírták magukat.
 

#Fókusz#tortakirály#sztár#cukrász#exkluzív#kilyén tamás

Címlapról ajánljuk