Fókusz

Barátok közt: megmutatjuk, hogyan forgatták a látványos balesetet!

Fehér IstvánFehér István

2015. október 6. 16:22

Súlyos balesetet szenvedtek a Barátok közt férfi karakterei, akik épp jókedvűen Róbert legénybúcsújára tartottak. A szerencsétlenséget egy kígyó okozta, amit Timi rejtett korábban bosszúból az autóba. A látványos jeleneteket két napig forgatta a stáb, Kinizsi Ottó rendező vezetésével.

A sorozat Tóbiásának ez volt az első ilyen izgalmas forgatása, amit a nehézségekkel együtt is nagyon élvezett. A fiúk bevallották, hogy a kígyó megérkezésekor egy kicsit azért inukba szállt a bátorságuk. A biztonság kedvéért egy preparált kígyót is készítettek a forgatáshoz, de végül a valódi csúszómászóval is megbarátkoztak a színészek.

Reggeltől estig forgatták a jeleneteket, a legkülönbözőbb kameraállásokból is felvették a történetet, hogy minél izgalmasabban tudják tálalni a nézők számára. A kidőlt villanyoszlopot a kellékesek vitték a Pest környéki helyszínre. A rendező elmondta, hogy több hétig készítették elő ezt a forgatást, jó helyszínt, kígyót kerestek és előzetesen lepróbálták a megírt történetet a színészekkel. A legnagyobb fejtörést az okozta, hogy oldják meg, hogy Berényi Attila a sorozatból jól ismert autóját összetörve lássák a nézők.
 

#Fókusz#baleset#Barátok közt#forgatás#jelenet

Címlapról ajánljuk