Fókusz

Lajcsi először megtagadta, most mégis vallomást akar tenni

Süle LászlóSüle László

2015. szeptember 29. 17:00

Lagzi Lajcsi nehéz helyzetben van, de egyelőre bizakodó. Fordulat a több tízmilliós lopással és vesztegetéssel gyanúsított, előzetesen fogva tartott zenész ügyében, hogy míg korábban megtagadta a vallomás tételt, most már éppen ezen dolgozik a zárkájában éjt nappallá téve.

Galambos Lajost Székesfehérváron tartják előzetes fogságban, és valóban szigorúak a körülmények, például egy héten csak egyszer zuhanyozhat. Ő mégsem maga miatt aggódik. Boglárka asszony állapota az ügy jelenlegi szakaszának egyik kulcskérdése. Lajcsi felesége állítólag súlyos légzőszervi betegségben szenved, mindössze 41 kilogramm, ennek megfelelően érthetően nehezen viseli az előzetes fogva tartást. Ügyvédje szerint a helyzet valóban aggodalomra ad okot.

Az utóbbi napokban ráadásul tovább romlott Lagzi Lajcsi helyzete. Előzetesen 3,5 és 30 millió forint közötti, közüzemi tartozásról, illetve lopás gyanújáról volt szó. Információink szerint azonban ez az összeg meghaladhatja a 100 millió forintot is. És akkor még nem is beszéltünk az ellenőrök állítólagos megvesztegetéséről.

A következő napokban Lajcsi vallomástétele mellett a fellebbezések elbírálása következhet. A muzsikus és ügyvédjei abban bíznak, hogy Galambos Lajos és a felesége szabad lábon védekezhetnek majd tovább az utóbbi évek talán legbotrányosabb sztárperében.


 
#Fókusz#előzetes#vallomás#lagzi lajcsi#sztár#botrány#per#áramlopás#vesztegetés#süle lászló

Címlapról ajánljuk