Fókusz

Megszólalt a férfi, aki a szeme láttára veszítette el a családját

Újvári MihályÚjvári Mihály

2015. augusztus 12. 15:50

Most először állt kamera elé annak a 43 éves budapesti édesanyának a férje és 12 éves kislányának apja, akik múlt héten vasárnap Majosházánál robogójukkal frontálisan ütközöttek egy velük szemben haladó gépkocsival.

Anya és lánya, a ráckevei víkendházukból motorozott hazafelé erzsébeti otthonukba, mikor megtörtént a tragédia. Az ütközést egyikük sem élte túl. Zsolt, az édesapa mögöttük autózott. A balesethez érve, már tudta, hogy nincs remény.

Az ütközés nagyságát az is jól mutatta, hogy a motor darabjai több 10 méteres körben szóródtak szét. Az anyának és lányának esélye sem volt a túlélésre. Az autót egy fiatalember vezette, aki akkor ment haza a munkából. Őt is sokkolták az események, de egy enyhe lábsérülésen kívül nem történt semmi baja. Egy szemtanú szerint a motort vezető anyuka a kanyar előtt még előzésbe kezdett, de sajnos a vele szemben közeledő autót, az előzendő jármű kitakarta.

Ma visszamentünk a helyszínre, hogy világosban is megnézzük ezt az útszakaszt. A baleset pontos okát egyelőre nem tudni. A szemtanú állítása szerint az asszony férje autóval követte a családját. A balesethez érve, még több percen keresztül próbált az aszfalton fekvő gyerekéhez beszélni, de akkor már a kislány mozdulatlanul feküdt. Az édesanyán és lányán a bukósisakon kívül semmilyen védőfelszerelés nem volt. Papucsban, rövidnadrágban ültek motorra.
#Fókusz#tragédia#motorbaleset#előzés#újvári mihály

Címlapról ajánljuk