Fókusz

Vajon Tánya befőzi magát a legjobbak közé?

Forgó ViktorForgó Viktor

2015. május 8. 16:40

A Konyhafőnök szinte már nemzetközi főzőverseny is lehetne. Az ukrán származású Tánya már nem az első szláv versenyzője a műsornak, hiszen az első héten a szexi fehérorosz autómosó lány, Ljubov már a középdöntőbe is befőzte magát. Tányának nem idegen a televíziós főzőcskézés, hiszen Oroszországban és Ukrajnában rendszeres vendége különféle gasztro műsoroknak.

Úgy tűnik, hogy Tánya szeret egy kis csavart belevinni a dolgokba, hiszen Oroszországban magyar -, Magyarországon pedig orosz ételekkel próbálja elkápráztatni kóstolóit. Ukrajnában született és férjével is ott ismerkedett meg, akivel már 11 éve élnek Magyarországon és nevelik három gyermeküket. Az ukrán konyhatündér nagyon szereti a társaságot, ezért sok bulit szervez barátainak, amiken szláv finomságokba öltözteti az asztalt.

Tánya saját konyhájában látta vendégül a Nosalty.hu gasztrobloggerét, az Ízhuszár Kárai Dávidot. Szerencsére őt most megtűrte maga mellett a főzőpultnál és egy nagyon finom orosz salátát dobtak össze. A közös főzőcskézés apropója az volt, hogy Tánya is vezet egy kulináris blogot az interneten, orosz nyelven.

 
 
#Fókusz#konyhafőnök#szakács#gasztroblogger

Címlapról ajánljuk