Fókusz

Gyermekekkel teszteltük más népek reggelijét

Hollósi SzandraHollósi Szandra

2015. március 19. 17:00

Ahány ország, annyi szokás és annyi különféle étkezés. Bár tipikus magyar reggeli nem létezik, mégis egy magyar ember nehezen tudja elképzelni, hogy mondjuk levest fogyasszon ébredés után, mint ahogy Japánban, vagy pitát csipegessen csicseriborsóval, mint ahogy Egyiptomban vagy éppen babot tunkoljon salsa szószba mint ahogy Mexikóban teszik.

Most arra voltunk kíváncsiak a magyar gyerkőcök mennyire nyitottak a tipikus külföldi reggelik felé, vagy mennyire óckodnak azoktól. Addig, míg ők megérkeznek, szakácsunk, a Konyhafőnökből is megismert Wossala Rozina készíti is nekik a különlegesebbnél különlegesebb falatokat.

 

Ahány gyerek, annyi ízlés. Mindenesetre, ha már itthon hozzá is szoktunk a rántottához vagy a lekváros kenyérhez, azért ha külföldön vagyunk érdemes kipróbálni más népek ízeit is.
#Fókusz#Reggeli#gasztronómia#gyerekek#cuki

Címlapról ajánljuk