Fókusz

Vége felé közeledik a Celeb vagyok játéka

Polyák AlexandraPolyák AlexandraHollósi SzandraHollósi Szandra

2014. október 20. 14:41

Kiderítettük, hogyan reagált Krasznai Tünde arra, hogy társai kiközösítették és ott voltunk a reptéren is, amikor Angéla és Miki megérkeztek a nagy dél-afrikai kalandból. A dzsungelben pedig egyre inkább a pucérkodásé a főszerep.
 

HAZATÉRŐ CELEBEK: „Megtaláltuk a közös hangot”

Egyöntetű a vélemény Krasznai Tündéről. Mindenki nagyon örül annak, hogy végre elhagyta a tábort. Amerre a lány jár, konfliktust generál. Még a Fókusz forgatása közben is sikerült összevesznie Beával.Tündét és Beát kiesésük után elvittük a nelspruiti botanikuskertbe. Először úgy tűnt, élvezik a látnivalókat, ám hamar egymás torkának ugrottak. Később kiderült, már a táborban sem szívlelték egymást.

Tünde ezután Zénél próbálkozott. Ekkor jött a bizonyos fürdős jelenet Fördőssel. A lány melltartó nélkül ült be a kádba, és félreérthető mozdulatokat tett közben. A konyhafőnök sztárja tegnap éjszaka hagyhatta el a tábort. Vegyes érzésekkel. Ő eddig az egyetlen celeb, aki arról beszélt a hotelbe vezető úton, mennyire jól érezte magát a dzsungelben.

Aurelio már a játék elején villantott, ahogy ezt tőle már megszokhattuk. Gáspár Lacit ez ki is borította rögtön. A táborban sem zavartatta magát. Sőt nemrég az az ötlete támadt, hogy anyaszült meztelenül eddzen. A celebek közül továbbá Bódy Sylvi sem tétlenkedett. Nem szégyenlős az biztos, imádja mutogatni magát és fürdőzni a többiek tekintetében. Ő az, aki napozni is csak úgy tud, mintha fotóznák. Sylvi egyébként már Angélával közösen is ledobta a textilt. Angéla részéről már több villantás nem lesz, a dzsungelben legalábbis biztosan nem. Ő és a második kieső, a kajakos Dudás Miki a hétvégén érkezett haza.

Már csak öten vannak versenyben a legkitartóbb dzsungel-lakó címért. Hogy ki lesz, az Sylvi, Madár, Szabó Zsófi, Aurelio vagy Gáspár Laci, az szerdán kiderül!

#Fókusz#Celeb vagyok, ments ki innen!#aurelio#pucérkodás#dudás miki#novák angéla#hazatérés

Címlapról ajánljuk