Fókusz

Végleg a sírba szállt Jimmy ttika?

rtl.hurtl.hu

2014. április 17. 17:00

Sírba vitte a titkát Hulé Éva. A nő, aki szemtanúja volt Zámbó Jimmy halálának, hétfőn hunyt el, így talán sosem tudjuk meg, mi történt pontosan 2001 januárjában. A nő az utóbbi időben szinte csak ügyvédjével tartotta a kapcsolatot.

A romantikus popzene koronázatlan királya, Zámbó Jimmy 2001. január 2-án hunyt el, minden látszat szerint saját pisztolya végzett vele. A karizmatikus énekes állítólag azt akarta bebizonyítani feleségének, hogy fegyvere már nincs töltve, és ezt végzetes módon éppen a saját fején kívánta megmutatni. Sajnos egy golyó a tárban maradhatott. A Jimmy bizalmasának tartott Hulé Éva is a házban tartózkodott.

A rendszerváltás utáni évek talán legnagyobb port kavaró halálesete valóságos Jimmy hisztériát indított az országban. Az énekestől addig sosem látott, pompázatos temetéssel búcsúztak, melyet az RTL Klub élőben közvetített. A Király ügyes bajos-dolgai hetekig, hónapokig uralták a bulvársajtót. Bár viszonylag hamar pont került az ügy végére, és az esetet véletlen balesetnek nyilvánították, akkor, és azóta is sokat pletykáltak arról, hogy talán mégsem úgy történt a baleset, ahogy. 2010-ben szinte a semmiből robbant a bomba, hogy a gyilkosság koronatanúja új vallomással áll elő. Beszéltek egy könyvről is, amelyben Hulé Éva elmeséli, mi történt valójában.

A könyv tehát sosem készült el, kiszivárgott viszont a vallomás, mely szerint Hulé úgy tudja, az ominózus eset alkalmával a feleség és Jimmy keze is rajta volt a fegyveren, mikor elsült. Miután ez nyilvánosságra került, Edit asszony beperelte Hulét, akinek végül bocsánatot kellett kérnie. Úgy tűnt, talán végleg lekerül napirendről, mi történt Jimmy halálakor, de most mégis mindenki valamiféle feljegyzést, írást keres, amiből talán kiderül a „titok”. Az ügyvédnél nincs ilyen írás, és azt sem tartja valószínűnek, hogy Hulé Éva maga vetett papírra ilyesmit.
#Fókusz#rtl#titok#zámbó jimmy#Hulé Éva

Címlapról ajánljuk