Fókusz

Meglepetések a jubileumi BK epizódban

rtl.hurtl.hu

2013. október 25. 19:00

Nagy visszatérések a péntek esti, 15 éves jubileumát ünneplő Barátok köztben! Fodor Zsóka, Németh Kristóf és egy év után, először állt kamera elé Som-Balogh Edina, aki a forgatásra magával hozta a kisfiát is.


A napi sorozat írói egy igazán rendhagyó és meglepő epizóddal készültek, amelyben újra teljes létszámban jelen lesz a Kertész család. A különleges forgatáson a Fókusz stábja is jelen lehetett, de most repüljünk vissza 11 évet az időben, amikor Kiss Ramónát először láthatták a Fókuszban.

A 17 éves veszprémi gimnazistából, pesti albérletben élő magántanuló lett. Sokat jelentenek neki ezek az emlékek - az első szerelmek, csalódások és barátságok. A beszélgetés közben el is érzékenyült.

A Barátok köztben töltött, 11. születésnapjára nem is kaphatott szebb ajándékot, most hétvégén bemutatója lesz a Madách Színházban, a Poligamy című új magyar musicalben.

Kinga és Géza karaktere és az őket alakító Edina és Kristóf, együtt távozott a történetből, több mint egy évvel ezelőtt.

A most is rendkívül csinos Edina, tavaly december óta csak az anyaság örömeinek él és izgalommal teli várakozással készült erre a forgatásra.

Ma este visszapörgetik az időt a Barátok köztben. Emlékeznek, amikor Vili bácsi rejtélyes módon elutazott, de hogy hova, az csak ma este derül ki. Például egy kisbaba is szerepet játszik ebben, csak úgy, mint a sorozatból öt éve távozott Fodor Zsóka is.

15 év eltelt, és mit is kívánhatnánk többet, mint egy újabb fordulatokkal teli, boldog 15 évet!

#Fókusz#rtl#Barátok közt#jubileum

Címlapról ajánljuk