Fókusz

Édesanyák, akik a háttérből figyelik híres gyermekeiket

rtl.hurtl.hu

2013. május 4. 19:30

Anyaszomorítók, csintalan kölykök, mintagyerekek és stréber csemeték voltak kiskorukban azok, akiket elkísértünk édesanyjukhoz, anyák napi köszöntőre. Nem mindennapi sztorik derültek ki róluk. Nyaklevesek, elzavart barátok, világgá menés, és meghitt pillanatok.


Tóth Gabinak az anyukája egyben a barátnője és a bodyguard-ja is. Sokat vannak együtt, mindent megbeszélnek, és ki is segítik egymást, ha valamire szükség van. Az utóbbi időben például Erika vigyázott Gabi kutyájára, Bodzára. Őszinteséget és nyitottságot tanult az anyukájától. Ő mutatta meg, hogyan kezelje az embereket, de a sikert és a kudarcot is. Az édesanyja az, aki erőt és bátorságot ad neki, ha valami nem úgy megy, ahogy szeretné.

Voksán Virág 17 éves koráig élt együtt a szüleivel. Akkor ment ki Amerikába tanulni. Édesanyja, Csilla könyvvizsgálóként dolgozik és nagyon büszke a lányára. Mivel minden álmát elérte. Okos, szép, kreatív, temperamentumos, 3 nyelven beszél és bejárta a világot.

Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy felköszönthesse az édesanyját. Csonka András 32 éves volt, amikor az anyukája váratlanul meghalt. Egy szál virággal ment ki a temetőbe, hogy emlékezzen rá. Anyát és fiát egy hihetetlen erős érzelmi szál kötötte össze. A fodrászként dolgozó Zsuzsa volt az, aki a legjobban szerette őt, akiben maximálisan megbízhatott, és aki még mindig itt van vele.

A Csillag Születik legutóbbi győztese, Mészáros János Elek egy kis ajándékkal lepte meg anyukáját, aki nem is sejtette, hogy mi készül.
#Fókusz#rtl#voksán virág#tóth gabi#csonka andrás#anyák napja#fókusz plusz

Címlapról ajánljuk