Fókusz

Unique Fesztivál: A női szívek DJ Bobótól olvadtak

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 27. 20:15

Még DJ Bobo szerint is méltán kapta a Unique, azaz a különleges nevet az RTL II által támogatott fesztivál. Nem sűrűn van ugyanis ilyen sztárdömping Magyarország legszebb és legpatinásabb helyszínén, a Budai várban.

A hétvégén 90-es évek nagyjai vették át a stafétabotot a nyolcvanas évek sztárjaitól. Kezdte a sort, péntek este a Scooter, akire még a ValóVilág ex-lakói, Kinga és Attila is kíváncsi volt.

A német hardcore techno zenekar körülbelül annyi tűzijátékot lőtt el a másfél órás koncertje alatt, mint fél Magyarország augusztus 20-án. A látványos pirotechnikai elemekkel most meggyűlt a baja még a frontembernek is.

Szombaton DJ Bobo is megérkezett Budapestre, ám bőrönd nélkül. A svájci énekes show-ja előtt a 90-es évek magyar könnyűzene sztárjai léptek a színpadra. Jó páran tagcserén estek át alakulásuk óta. Az UFO frontembere, a szőke zselézett hajáról ismert Zsolti üzletszerű kerítés gyanúja miatt van előzetes letartóztatásban.

DJ Bobo fellépése előtti csapatösszetartásban még Karsai Zita is helyet kapott. Ő azonban most lábsérülése miatt nem léphetett színpadra a táncosokkal.

#Fókusz#rtl#koncert#nyár#budai vár#scooter#dj bobo#unique fesztivál

Címlapról ajánljuk