Fókusz

Focivilág, ahol nem csak a labda gömbölyű

rtl.hurtl.hu

2012. május 30. 19:20

A fociban minden megtörténhet, például olykor a kicsi legyőzheti a nagyot. Ha az ember egy kicsit jobban kinyitja a szemét, rögtön láthatja, hogy nem a laszti az egyetlen gömbölyded forma a focisták körül.

Tóth Gabi néhány hónapja Rasztovits Dávid labdarúgó párja – nem csoda, hogy a fiúnak volt több ismerőse a Kick Off Évzáró Futball Gálán. Bár pontos számvetés nem készült, első pillantásra több volt a nő, mint a férfi, pedig túlnyomó részt a fiúkat díjazták.

A profi focisták évvégi díjkiosztóján azért egy lány is nyert: Dukai Regina lett a legszebb futballista-barátnő. Barátját, a gála idején még Olaszországban tartózkodó Feczesin Róbertet választották meg a legsármosabb labdarúgónak.

Az első alkalommal megrendezett futballista-feleség szépségverseny mezőnyében veretes nevek sorakoztak. Jelölt volt többek között Ágoston Dóra, Hrepka Ádám párja, Zeller Zita, Pintér Ádám kedvese, és Vígh Dia, aki Gulácsi Péter kapus barátnője. Mindhárman sikerrel szerepeltek a Királynő című műsorban, ünnepelt modellek, az utóbbi időben azonban ők sokkal büszkébbek párjaik sikereire.
#Fókusz#rtl#tóth gabi#feleség#Sport#foci#futball#szépségverseny#dukai#regina

Címlapról ajánljuk