Első koncertjükön hódítottak a CSISZ-kiesőkKülönleges járművek, bikini bemutató és veteránautók mellett Negyela Bernadett, a Latin Carneval és az In Diretta is fellépett a Hungaroringen. Több ezer látogató hallgatta a Csillag Születik versenyzőinek első közös fellépését.
Fókusz

Első koncertjükön hódítottak a CSISZ-kiesők

rtl.hurtl.hu

2012. május 22. 21:00

Különleges járművek, bikini bemutató és veteránautók mellett Negyela Bernadett, a Latin Carneval és az In Diretta is fellépett a Hungaroringen. Több ezer látogató hallgatta a Csillag Születik versenyzőinek első közös fellépését.

A Csillag Születik szerelmes párja, Bernadett és Szabolcs kézen fogva andalogtak a programok között. Az Immigrants gitárosa azért utazott fel Pécsről, hogy elkísérje barátnőjét az első fellépésére.

A Latin Carneval tagjai a szokásos módon az utolsó pillanatban is varrtak még. A táncos csapat a harmadik számuknál annyira bepörögtek, hogy le kellett állítani a produkciót, mert félő volt, hogy beszakad alattuk.

Az In Diretta a válogatón elhangzott dalával nyitotta meg a koncertet. Bár a flaska és a boros poharak most hiányoztak a színpadról.


#Fókusz#rtl#koncert#Csillag születik#fellépés#csisz#kiesők#in diretta#latin carneval#negyela bernadett

Címlapról ajánljuk