Fókusz

A legszebb és a legsármosabb egy párt alkot

rtl.hurtl.hu

2012. február 20. 18:00

Ha az ember párját a legszebbnek választják, az jó dolog. De hogy ő maga is a legszebb legyen, az már a legritkább esetben fordul csak elő. Brad Pitt és Angelina Jolie után nálunk ez mégis megtörtént!

A sportolók közül nemrég Vass Dóra ritmikus gimnasztikázót találták a legcsinosabbnak, míg a fiúk legsármosabbja Tóth Dávid kajakos világbajnok lett. 2010 novembere óta ők egy párt alkotnak.

Tóth Dávidnak másik párja is van: ő Kulifai Tamás, akivel 2011-ben Szegeden némi meglepetésre világbajnoki címet nyertek 500 méteren. Sajnos ez a szám a londoni Olimpián nem szerepel, így az aranypárosnak új távon kell bizonyítania. Hosszú út vezet még Londonig, Dávid és Dorka pedig gyakorlatilag hónapokig alig találkozhatnak.

Persze sportolókról van szó, és megszokták már, hogy hosszú időre nélkülözniük kell egymás társaságát. Tavaly a szolnoki edzőtábor 15 hétig tartott, és a tavasz idén is szinte teljes egészében kiesik Dorkáéknak. Ráadásul nemcsak Dávid ilyen elfoglalt, a 21-szeres magyar bajnok Vass Dórának idén még EB-je is lesz. A fiatalok így ott és akkor találkoznak, amikor éppen tudnak.

Az egészen elképesztően hajlékony Vass Dóra sajnos már aligha vehet részt az Olimpián, hiszen a kvalifikációja nem sikerült. Abban viszont bízik, hogy nézőként, szurkolóként ott lehet, és szoríthat kedvesének, Dávidnak.

#Fókusz#rtl#sportoló#Sport#kajak#olimpia#pár#legszebb#tóth dávid#vass dóra

Címlapról ajánljuk