Fókusz

Mentor-faktor: sorsfordító döntések a színfalak mögül

rtl.hurtl.hu

2011. október 10. 19:33

A versenyzők egyik része előtt becsukódott egy ajtó, amely eddig a csúcs felé vezető útra nézett. A csapat másik része azonban a mentorok házában nemhogy átlépett rajta, de máris ott van álmai előszobájában.


Nézők milliói vártak már két hónapja ezekre a pillanatokra. Vasárnap este kiderült, hogy kikért szurkolhatunk majd az élő adásokban. A Fókusz ott volt mind a négy mentor házában. Láthattuk azt, ami kimaradt az adásból. Kameránk előtt örültek és ugrottak egymás nyakába a továbbjutottak.

Egy 500 fős kis faluban jártunk Soprontól 30 kilométerre. Röjtökmuzsajon. A csendes kis település kastélyszállójában futunk össze a versenyzőkkel. Oltyán Attila az utolsó pillanatokban még a házinyulat szerette volna egy retekkel megetetni, Barna Gergő és Tarsoly Arnold pedig feszülten várakoztak a szobájukban.

A stáb a kastélypark egyik sarkában készülődött. Ildikó egy igen különleges helyen, Magyarország egyik szívcsakra pontjában mondta ki a végső ítéletet. Ez egy olyan energiapont, amelyet 10 fa egy szinte szabályos körben vesz körül.

Hat válasz hangzott el a fák alatt. Három igen, három nem. Végül Lil C, Baricz Gergő és Demes Tamás ünnepelhetett.

Ugorjunk tovább Budapestre egy luxusvillába, ahol a csapatok izgulnak amiatt, hogyan ítélkezett a sorsukról Geszti Péter.

Az X-Faktor mentora a Rocktenors, az Apollo 23 és a Hajdú ikrek mellett döntött. A tenoros rockbanda srácai örömükben a medencében kötöttek ki.

Néhány kerülettel odébb, a patinás Rácz fürdőben készített interjút Király L Norbi, az X-Faktor online videóinak riportere a 25 év felettiek mentorával. Malek Miklós a tábor után rövid időre hazaugrott Los Angelesbe, így még az amerikai X-Faktorról is kifaggattuk.

A zenei producer tavaly utolsóként végzett az ítészek viadalában. Az idei énekesekkel komoly revansra készül.

A luxusszálloda szobáiban eközben mindenkitől elzárva várakozott a hat énekes. Az órák óta izguló versenyzők egyesével léptek a mentoruk elé. Végül a két Tibor és Tamás ugorhattak egymás nyakába.

Nagy Feró eközben már Balatonkenesén a kikötőben készülődött a nagy bejelentésekre. A lányok mentora nehéz helyzetben van. De végül neki is sikerült meghoznia a nehéz döntést. Vera, Enikő és Alexa mellett adta le voksát.

A legjobb 12 már gőzerővel készülődik a szombat esti első élő adásra, ahol egyvalakitől máris búcsúznunk kell majd.

Nézze meg a Fókusz riportját!


#Fókusz#geszti péter#nagy feró#tábor#keresztes ildikó#lil c#tibor#enikő#vera#X-Faktor#alexa#malek miklós#továbbjutók#hajdú ikrek#demes tamás#rocktenors#baricz gergő#apollo 23

Címlapról ajánljuk