Fókusz

Meglátogattuk a Csillag Születik legújabb hőseit

rtl.hurtl.hu

2011. április 11. 20:00

2 milliónál is többen figyelték szombaton, mit tudnak a legújabb kiscsillagok. Láthatták, hogy Hernádi Juditot megríkatta egy borsodi községből érkezett duó, a színésznő mégsem szavazott igennel. De láthatják a többi versenyzőt is, akik máris belopták magukat a szívünkbe.



Összefacsarták a szívünket, a tehetségükkel a tisztaságukkal jöttek, láttak és győztek. Még akkor is, ha most esetleg nem jutottak tovább.

László Attilával és édesanyjával városnézésre mentünk. Ők Kézdivásárhelyen laknak, Budapesttől majdnem 800 Km-re, így nemigen ismerik a magyar fővárost. Attiláról sok-sok fotó készül, néhányan már fel is ismerték a szombati show után, de egyelőre még tud inkognitóban mozogni. A mindig komoly fiatalember azt is elárulja, hogy nem nagyon rajong a mai menő slágerekért.

Krizbai Teca egy hangszintetizátor program segítségével hallgathatja meg azt rengeteg bíztatást, amit a szombati bemutatkozás után kapott. A vak lány előadása után a Csillag Születikban mindenki felállva tapsolt. Ez az elismerés nem a látásában fogyatékos embernek, hanem a nagybetűs produkciónak szólt, hiszen Demjén dala a tinédzser lány előadásában teljesen más értelmezést kapott.

A hétvégi Csillag Születik egyik legfájóbb pontja volt sokak számára a Prügy Duó kiesése. Felkerestük őket a 2500 lakosú borsodi faluban.

Egy nagyszerű hír a Prügy duóval kapcsolatban: nem sokkal adásunk előtt jelentkezett egy alapítvány, akik vállalják a fiúk zenei képzését, sőt egy hangszert is vásárolnak számukra.

#Fókusz#rtl#RTL Klub#Csillag születik

Címlapról ajánljuk