Fókusz

Botrány VV Szandika plasztikai műtétén

rtl.hurtl.hu

2011. április 11. 19:20

Miután magánéletét rendbe hozta, Szandika úgy döntött, kiesése után testének átalakítását is befejezi. Kameránk elkísérte következő műtétjére, ahol az orrát akarta új formába önteni. Ott viszont a nagyszájú lány pánikba esett.

2011.04.11.

Szandika felpörög: vég nélküli vásárolgatás, plasztikai műtét, folyamatos, több órás késések, és hisztik sora… Alig szabadult ki a Villából, máris orvosok keze közé, keze alá feküdt, állt, vagy éppen ült. Hol így, hol úgy, de legtöbbször sajnos Szandikásan.

Orrplasztika, és fogászati beavatkozás. Ennyi kell a boldogságához. Céljai határozottak, csak néha a megvalósítás olyan … Szandikás.

Fogászat. Délután négy óra. Közel 6 órás késéssel fut be Gottival az oldalán.

A doktor úr cérnája már a végét járta, mikor sikerült műszerközelbe tudni Szandika száját. És ha már idáig eljutottak, alaposan szemügyre vette a plasztikcica fogsorát.

Ezután az ország egyik legprofibb plasztikai sebészéhez kopogtatott be Szandika, hogy vegye kezelésbe orrát. Régóta küzd a piszén-pisze nózijával és végre eljött az idő, hogy megműtesse.
Operációja a szokott módon indult, de kishíján botrányba fulladt. A plasztikában tapasztalt egykori villalakó ugyanis váratlanul pánikba esett, és el akarta hagyni a helyszínt. Percekig tartott, mire az orvosok megnyugtatták, és folytatni tudták a beavatkozást. Ott voltunk, amikor a páciens magához tért, és a Fókusz riportjából kiderül, mi lesz a következő állomás.

#Fókusz#rtl#RTL Klub#való világ#szandika

Címlapról ajánljuk