Fókusz

VV Zsófi ciciket kért szülinapjára

rtl.hurtl.hu

2011. március 10. 18:39

Évek óta készült rá, most összeszedte a bátorságát, és kés alá feküdt. Az egykori, pehelysúlyú villalakó bírta a kiképzést.

VV ZSÓFI: Cici nagyobbítás a legjobb szülinapi ajándék

Egy életre szóló elhatározás. VV Zsófi szerda délután mellnagyobbító műtéten esett át. Zsófit testalkata a műtét előtt szerinte nem volt éppen ideális. Kicsiny mellével és 45 kilójával, kifejezetten vékonynak számít.

A héten napvilágot látott, hogy egy másik, ismert lány is kés alá feküdt. Zimány Linda Hollandiából érkezett haza egy fotózásra, ahol többeknek feltűnt, hogy régi melle helyett újjal tündököl, és még le is fogyott. Ő maga erősítette meg, hogy mellei a fogyókúra miatt megereszkedtek, és ezért plasztikáztatta magát.

Zsófi műtétjénél arra is figyelniük kellett az orvosoknak, hogy teste miként viseli a műtéttel járó traumát, de szerencsére semmi probléma nem adódott. A műtét után Zsófira adtak egy úgynevezett sportmelltartót, ami még jó pár hétig kordában tartja majd új melleit. A végleges eredményt körülbelül 6-8 hét múlva lehet alaposabban szemügyre venni. Persze hogy kik lesznek a kiválasztottak, az csak Zsófin múlik. Párbajozni biztos nem kell majd érte.


#Fókusz#rtl#plasztika#való világ#mellműtét#vv zsófi

Címlapról ajánljuk