Fókusz

Villa Dal, avagy zenei katyvaszból várat építeni

rtl.hurtl.hu

2011. március 4. 19:03

Hogyan szervezett Kasza Tibi és L.L. Junior a nyolc villalakóból két hallgatható, mi több, ütős együttest? A mulatós Alekosz és a reppelő Béci együtt kerülhet fel a slágerlistákra?

és a Fool HD slágereit!


Két profi zenész, 8 amatőr énekes, két különböző zenei stílus. A cél azonos: a könnyen dúdolható és táncolható Villa Dal. Kasza Tibor és L.L. Junior nagy fába vágta a fejszéjét. Arra vállalkoztak, hogy négy nap alatt egy-egy slágergyanús számot írnak és adnak elő a nem éppen zenei képzettségükről ismert villalakókkal közösen.

A zenészek az első naptól, két négyfős csoportban dolgoztak. Az egyik csapat nótafája a most éppen szóló karrierjét egyengető pop énekes, a másiknak pedig a rapper lett.

A Kasza-féle csapat a Full Hd-t. Ők a nappaliba költöztek be, és egy mulatós nótával szeretnék a könnyűzenei listákat ostromolni. Tibi jobb kezét Alekosz, a balt pedig Gigi vezette. A görög srác otthonosan lubickol a mulatós zenében, a kinti világban hetente 2 szer billentyűzött esküvőkön.

Junior 4-es fogata a Klick a hálóban hangolt. Ők R&B, hip-hop stílusban nyomják a Villa Dalt. A bandában Anikó az énekes, Szandika pörgő nyelvvel rappel, Béci ritmusra szájdobol, Jerzy pedig ütemre hallgat nagyokat. L.L. Junior produkciójának jobb keze Rácz Béla. A táncos srác nem ma kezdte, pár éve már Outlow Style néven egy videóklipben szövegelt és rázta magát.

Zenészeink elégedettek voltak a végtermékkel. Ahogy Tibi mondja, igazi kasza siker lesz. A VV dalok a cd eladási listákat valószínű, hogy nem fogják döntögetni, de a nyári bulikban a ház oldalát biztosan.

#Fókusz#rtl#villa#dal#való világ

Címlapról ajánljuk